Indmeldelse i Biografforeningen af 1992

Bio Mors er i dag ejet og drevet af en forening: Biografforeningen af 1992. Foreningen blev stiftet i 1992 med det formål at overtage og fortsætte driften af Bio Mors.

Som medlem af foreningen kan du se film med rabat.

Foreningen består af af nydende og aktive medlemmer.  Årligt kontingent for nydende medlemmer er 200,- kr. for den første person i en husstand, og 50,- kr. for efterfølgende medlemmer i samme husstand. Medlemskabet er personligt, og det er kun personen, der er medlem, der kan få rabat til filmene.


Har du har lyst til at være en af de aktive der sørger for biografens drift? Og dermed være med til at sikre at vi har en fantastisk biograf på Mors?
Som frivillig sælger du billetter og kioskvarer eller hvis du er mere til teknik, har du mulighed for at være operatør og være ansvarlig for afvikling af forestillingerne. Flere af vores frivillige deltager også i udvalgsarbejde og andre opgaver.
Som frivillig får du ingen løn. Men får del i de goder som bliver besluttet i foreningen. Det forventes til gengæld at du har en vagt en til to gange om måneden. Vagterne er typisk om aftenen fra ca. 17:15. I weekender og ferier er der også eftermiddagsforestillinger.
Du skal være fyldt 15 år og kunne fungere i samarbejdet i biografen.

Hvis du vil være med, så udfyld medlemsformularen, kryds af i at du ønsker at være aktiv, og så kontakter vi dig.

Hvis du vil høre mere om at være aktiv så kontakt os i biografen.

Udfyld nedenstående indmeldelsesblanket, og vær med til at sikre biografens fremtid på Mors.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok