Retningslinjer i Bio Mors i forhold til Covid 19: 

Vi oplever at såvel gæster som personale er trygge ved de tiltag der er gjort for at beskytte os alle mod evt. smitte. Vi beder alle gæster spritte hænderne ved indgang i biografen.  Der forefindes spritstandere fordelt i hele biografen. 

Vores personale rengør hænder og kontaktflader i kiosken både før, under og efter ekspeditioner.  Endvidere rengøres alle kontaktflader efter alle forestillinger. 

Der er lige nu én kasse åben, hvorfra der sælges både billetter og kioskvarer.  Gæster bedes respektere afmærkning til kø og efter afsluttet indkøb bedes man tage plads i salene.  

Der er indgang igennem foyeren og udelukkende udgang igennem salene.  Man bedes benytte toiletterne inden filmen slutter, så der ikke vil være modsatrettet trafik i huset. 

Flere personer der følges ad i biografen som en gruppe kan sidde på fortløbende sæder uden afstand.  Efter hver gruppe vil systemet generere et tomt sæde.   

Der er plads til følgende antal gæster opgjort i forhold til antal m2:

Sal 1:  82 personer   (normalt 142)

Sal 2:  32 personer    (normalt 48)

Foyer:  11 personer

Gangareal ved sal 1: 9 personer

Cafe:  9 personer

Vi håber også at du finder det trygt at besøge os, skulle du have spørgsmål eller kommentarer hører vi meget gerne fra dig.  

Hilsen bestyrelse, frivillige og daglig leder