Jeanett Albeck
Torsdag d. 24. september kl. 19.30

Bio Mors

 

Jeanett Albeck er musiker, skuespiller, én af Danmarks mest anerkendte teaterkomponister og slet ikke til at sætte i bås. Hun besøger Mors med brudstykker af sin voldsomt roste soloforestilling ”Brøgger.”  

I forestillingen sætter hun musik til Suzanne Brøggers litteratur, og Albeck står selv på scenen som både skuespiller og multiinstrumentalist. Forestillingen har taget både publikum og anmeldere med storm, og har givet hende op til flere priser. Ud over små smagsprøver fra ”Sult” deler Jeanett Albeck historier fra processen omkring forestillingen.

 

Bestil billetter her:  https://billet.biomors.dk/film-info/23952?org=133

Leonora Christina Skov og Kristina Holgersen

Fredag d. 30. oktober kl. 19.30

Bio Mors

 

Nogle gange sker der magiske ting, når kunstnere fra forskellige genrer mødes, og det er præcis, hvad vi skal være vidne til, når forfatter Leonora Christina Skov og musiker Kristina Holgersen gæster Kulturmødets tredje kapitel, Sammen igen. 

I 2018 udgav Leonora Christina Skov bestselleren Den der lever stille om en kærlighedsløs barndom, og siden har Kristina Holgersen sat både musik og tekst på konkrete passager i bogen. I musikken favner hun både handling og stemninger fra den ufatteligt personlige og smertefulde fortælling.

Når de går på scenen sammen, står Kristina Holgersen for lydsiden sammen med cellist Line Felding, mens Leonora Christina Skov læser op. 

 

Bestil billetter her:  https://billet.biomors.dk/film-info/23953?org=133